O nama

FIXmobile servis Vam pruža visokokvalitetne usluge popravke mobilnih telefona. Bez obzira da li Vam je potrebna popravka ekrana telefona, zamena LCD-a, servisiranje usled oštećenja izazvano kvašenje vodom ili Vaš telefon nema mrežu, ne radi tastatura, ne puni, ne pali i ostalih mnogobrojnih kvarova koji mogu da utiču na rad Vašeg telefona, uveravamo Vas da možete biti sigurni da će naši serviseri rešiti svaki od navedenih problema. Takođe, servis mobilnih telefona se vrši za sve brendove, bez obzira da li imate Samsung, Apple, Soni, LG ili bilo koji drugi brend, za naše servisere, nijedan uređaj nije suviše novi ili suviše komplikovani.

Vreme poporavke mobilnih telefona zavisi od komleksnosti kvara, a nakon popravke obavezno podleže i testiranju  rada onog dela uređaja koji je bio servisiran. Na taj način želimo da utvrdimo da je izvršenim servisom pružena kvalitetna usluga kojom ćete biti zadovoljni.

Šta god da Vam zatreba, naši serviseri će Vam pružiti savet i dati najbolje rešenje za popravku Vašeg uređaja. Na raspolaganju smo Vam za sve vrste nedoumica koje imate o svom uređaju.

Šta nas izdvaja od ostalih servisa?

Pored ponude kvalitetne i brze usluge, naše cene su izuzetno konkuretne. Kada govorimo o konkurentim cenama, naša politika poslovanja nije da ponudimo najnižu moguću cenu na tržištu nudeći Vam najjeftinije delove i opremu već da za svoj novac dobijete srazmeran kvalitet delova, opreme i usluge.

Ubrzani tempo života svakoga od nas, kako u poslovnoj, tako i u privatnoj sferi, zahteva da telefon bude u radnom režimu 24/7. Stoga, ukoliko niste u prilici da dođete do našeg servisa,  nudimo Vam pogodnost da nam uređaj pošaljete putem brze pošte. U najkraćem roku, po dostavi uređaja, biće izvršena popravka i vraćen uređaj na željenu adresu.

Garancija kvaliteta

Za većinu naših popravki i usluge servisiranja dajemo garanciju u trajanju od 6 meseci, a to znači da ukoliko servisirani delovi postanu neispravni tokom navedenog perioda izvršićemo korekciju usluge servisiranja bez ikakvih dodatnih novčanih naknada.