Zamena stakla i ekrana na mobilnom telefonu

Zamena stakla i ekrana na mobilnom telefonu

Kada je u pitanju zamena stakla ekrana i touch screen-a veliki broj ljudi dolaze sa pitanjem da li može da se izvrši zamena samo napuklog stakla. To je zato jer većina njih ne prave razliku između ekrana (lcd-a) i touch screena-a i samim tim ne znaju da je danas većina telefona fabrički napravljena tako da su im ova dva dela vezana jedno za drugo i, shodno tome, pri menjanju napuklog stakla mora se zameniti ceo ekran.

Za sve one koji nisu znali, a možda su želeli da saznaju, touch screen na telefonu predstavlja prvi sloj iliti prednji deo, dok se lcd nalazi odmah ispod touch screen-a u uređaju mobilnog telefona. Kada dođe do oštećenja, može stradati samo staklo ili i staklo i ekran. Pri oštećenju samo stakla ekrana, kod pojedinih modela telefona je nemoguće vrštiti samo zamenu stakla (kao što je to slučaj kod modela poput LG G2, G3 itd.) već se menja kompletan ekran. Sa druge strane, kod većine modela koji nam dolaze od proizvođača kao što je Samsung i iPhone, moguće je vršiti samo zamenu stakla, ukoliko je ekran neoštećen.

Vreme potrebno za zamenu stakla na telefonu: Zamena stakla se vrši tako što se prvo skida napuklo staklo, a zatim se čisti i skida lepak koji je prethodno bio tu. Nakon što smo pripremili podlogu, lepimo novi ekran specijalnim lepkom koji zatim ostavljamo da se na određenoj temperaturi suši par sati. Vremenski period koje je potreban za zamenu stakla je 2-4 dana zbog procedure zamene koja je veoma kompleksna.

Vreme potrebno za zamenu ekrana na telefonu: Zamena ekrana je manje zahtevna naspram zamene stakla i za ovu vrstu servisa je potrebno manje vremena. Najčešće vremenski period zamene ekrana traje par sati što znači da bi Vaš telefon mogao biti gotov u toku dana ili sutradan.

Cena zamene ekrana: Shodno tome da li se menja samo staklo ili kompletan ekran, kao i u  zavisnosti od toga koji je model telefona u pitanju cene mogu varirati. Kako bi dobili najbolju ponudu, molim Vas da nas kontaktirate direktno.

Garancija za zamenu ekrana: Kao i za većinu zamenskih delova, FIXmobile servis  Vam nudi garanciju na zamenu ekrana u trajanju od tri meseca.

Radimo zamenu stakla i ekrana  svih navedenih modela telefona:

Zamena stakla i ekrana iPHONE telefona
Zamena stakla i ekrana ALCATEL telefona
Zamena stakla i ekrana  NOKIA telefona
Zamena stakla i ekrana SAMSUNG telefona
Zamena stakla i ekrana SONY XPERIA telefona
Zamena stakla i ekrana HTC telefona
Zamena stakla i ekrana LG telefona
Zamena stakla i ekrana HUAWEI telefona
Zamena stakla i ekrana MOTOROLA telefona
Zamena stakla i ekrana ZTE telefona
Zamena stakla i ekrana BLACKBERRY telefona

Cene usluga možete proveriti putem telefona:

  • 011 7470 544 i/ili 066 286 889 ili

  • nas  posetite na adresi Braće Srnić 23a, lokal 49; Tržni centar Medaković 3.

 

Takođe, možete poslati upit za brzu proveru cene putem prikazanog formulara i u najkraćem roku dobićete povratne informacije.